Čištění kanalizace a odpadůInstalatérská pohotovost Praha
Poslát poptávku

1 Zpracování osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti Zenvest s.r.o., IČO: 09274456 se sidlem: Kubánské náměstí 1391/11, Vršovice (Praha 10), 100 00 Praha (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala osobní údaje.



2 Osobní údaje

Osobní údaje nutné k výkonu našich služeb je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem využívání našich služeb či používání našich webových stránek (viz. Informace o souborech cookies). Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu delší, než vyplývá z platných a účinných právních předpisů, resp. po dobu ne delší, než je nezbytné pro účely, pro které jsou zpracovávány.



3 Cookies



4 Souhlas

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Zenvest s.r.o.

5 Další příjemci osobních údajů

V případě nutnosti předání za účelem plnění smlouvy, je v určitých případech potřebné spolupracovat i s jinými společnostmi, které plní úkoly pro správce. Společnost si pečlivě vybírá své partnery, kterým vaše data svěřuje a kteří jsou schopni zajistit takové technické a organizační zabezpečení vašich údajů, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k vašim údajům či k jejich jinému zneužití. Zejména se jedná o přepravní společnosti, se kterými má správce smluvní obchodní vztah.

V případě nutnosti předání za účelem realizace platby, jsou platební údaje předávané finanční instituci nebo příslušnému poskytovateli platebních služeb.

Pro účely zasílání reklamních sdělení a reklamních materiálů, můžou být některé vaše údaje předány externímu poskytovateli služeb v souvislosti s cílenou reklamou.

Pro účely analýzy a vyhodnocování statistických údajů na našich webových stránkách, analytické, anketní a CRM nástroje, primárně za účelem zlepšování kvality poskytovaných služeb. Společnost v rámci hodnocení spokojenosti a zlepšování kvality poskytovaných služeb zákazníkovi, předává osobní údaje v rozsahu: e-mailová adresa – společnosti Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain view, CA 94043 v USA



6 Práva subjektu údajů

Máte právo požadovat od Správce přístup k vašim osobním údajům a informace, jaké údaje o vás zpracovává. Dále máte právo na opravu nebo výmaz vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů, a dále právo na přenositelnost vašich osobních údajů.

V případě podezření z narušení ochrany osobního a soukromého života, která by měla být zapříčiněna zpracováním osobních údajů, máte právo požadovat adekvátní vysvětlení. Subjekt údajů má nárok kdykoli se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pokud byste se domnívali, že zpracováním vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu.

Máte právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat. V případě, že tak učiníte, vaše údaje budou vymazány. Upozorňujeme, že výmaz se netýká osobních údajů, které Správce potřebuje pro splnění povinností udělených mu zákonem, nebo k ochraně svých oprávněných zájmů.



7 Bezpečnost

Správce považuje bezpečnost osobních údajů zákazníků za jednu ze svých priorit, přičemž bezpečnost zajišťuje za použití technických a organizačních opatření. Veškeré údaje, které zákazník Správci poskytne, jsou zpracovány automaticky zabezpečeným elektronickým systémem.

Ke všem osobním údajům a s nimi spojeným databázím je omezený přístup. Přístup je umožněn pouze oprávněným osobám, které absolvovaly školení v oblasti ochrany osobních údajů a bezpečnosti dat. Tyto osoby jsou rovněž vázány povinností mlčenlivosti a ochrany důvěrných informací.

Kontaktní formulář